Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Stroomstoring deel wijk Kroeven te Roosendaal

dinsdag 30 april 2019, 06:13
Een transformatorkast is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand op de Alphenlaan in Roosendaal. Hierdoor zit een deel van Kroeven zonder stroom. Het gaat om de straten rondom de President Kennedylaan. Enexis verwacht dat vanmiddag rond twaalf uur alle huishoudens weer elektriciteit hebben.

Wijkhuis De Wieken is open voor bewoners in Kroeven die zonder stroom zitten. Zij kunnen daar terecht voor een gratis kopje koffie / thee,
de telefoon op te laden, etc. Wijkchef is ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Meer info en tips bij ene stroomstoring vindt u op http://bit.ly/2XVzla8
  • Update dinsdag 30 april 2019, 12:07

    De #stroomstoring in de wijk #Kroeven te @gem_Roosendaal is opgelost. Alle adressen zijn weer voorzien van stroom. Einde berichtgeving.

  • Update dinsdag 30 april 2019, 09:48

    De #stroomstoring in de #Kroeven te @gem_Roosendaal is waarschijnlijk rond het middaguur verholpen. Wijkhuis de Wieken is voor bewoners van de wijk open voor koffie en thee en om telefoons op te laden. Meer info via http://bit.ly/2XVzla8

  • Update dinsdag 30 april 2019, 06:29

    Vannacht is er door brand in een trafohuisje een #stroomstoring ontstaan waardoor een deel van de mensen in de wijk #Kroeven te @gem_Roosendaal nog zonder stroom zit. Dit kan nog geruime tijd duren.