Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Water en stormoverlast

donderdag 6 juni 2019, 08:17
Vannacht heeft de brandweer het druk gehad met het oplossen van water- en stormschade.

In een zeer korte tijd regende het tientalllen meldingen met name in de regio’s Bergen op Zoom en Tilburg, Berkel Enschot, Udenhout. Een zeer zware storm gevolgd door onweer en regen zorgen ervoor dat het water zelfs door de putdeksels omhoog kwam. Op een paar plekken is door kortsluiting brand ontstaan. In verzorgingshuis De Eikelaar in Udenhout moesten de bewoners van de begane grond verhuizen naar een drogere plek elders in het pand. Het lijkt erop dat storm en regen het middenstuk van de regio een beetje overgeslagen heeft. In de omgeving Roosendaal, Breda, Oosterhout, Waalwijk, Werkendam bleef het beduidend rustiger vannacht.

Het KNMI voorspelt vandaag een rustige dag. 

  • Update donderdag 6 juni 2019, 08:32

    Drukke nacht voor brandweer door #onweer #storm en waterschade met name in omgeving #Bergenopzoom en #Tilburg. http://bit.ly/2XuVY59

Wat te doen bij...