Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vliegtuigongeluk Willemstad

vrijdag 21 juni 2019, 13:06
Twee sportvliegtuigjes zijn in de lucht tegen elkaar gebotst.

13.00 uur Twee nostaligische vliefgtuigjes hebben een noodlanding moeten maken in een weiland bij Willemstad nadat zij in de lucht tegen elkaar botsten. Een vliegtuigje is gecrashed. Het andere heeft een noodlanding gemaakt. De beide inzittenden van het gecrashte vliegtuigje zijn helaas overleden. De beide inzittende van het andere vliegtuigje zijn veilig. Onbekend is of zij gewond zijn. Vooralsnog is de oorzaak ook onbekend. Hiernaar wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Hulpverleners zij massaal uitgerukt.

13.30 uur een inzittende van het vliegtuigje dat een noodlanding maakte is licht gewond en ter observatie meegenomen door de ambulance. De andere is met de schrik vrijgekomen Beide vliegtuigjes zijn afkomstig van het vliegend museum Seppe en maken deel uit van de nostalgische vloot.

16.00 uur hulpverleners zijn nog aanwezig voor technisch onderzoek en het bergen van de vliegtuigjes. 

  • Update vrijdag 21 juni 2019, 16:03

    Hulpverleners bij vliiegtuigongeluk #willemstad zijn nog aanwezig voor technisch onderzoek en berging van de vliegtuigjes.

  • Update vrijdag 21 juni 2019, 13:48

    Beide vliegtuigjes ongeluk #willemstad zijn afkomstig uit de nostalgische vloot van Breda International Airport (Seppe)

  • Update vrijdag 21 juni 2019, 13:17

    Twee sportvliegtuigjes zijn in de lucht tegen elkaar gebotst en in een weiland bij #willemstad terecht gekomen. @Moerdijkse_stem http://bit.ly/2N1HjxO

2