Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Zeer grote brand in een afvalberg aan de van Hilststraat in Waalwijk

maandag 15 juli 2019, 19:37
Er is een zeer grote brand in een afvalberg aan de van Hilststraat in Waalwijk. De brand woedt in een berg met bouwafval. Er is een NL-alert verzonden om mensen te waarschuwen voor de rook.

Er is een zeer grote brand in een afvalberg aan de Hilststraat in Waalwijk. De brand woedt in een berg met bouwafval.Heeft u last van de rook, blijf dan uit de rook! Sluit ramen en deuren en zet ventilatie af.

 • Update dinsdag 16 juli 2019, 08:25

  Om ongeveer 03:30 was de brand volledig geblust #maton #Hilststraat @gem_waalwijk. Na het opruimen zijn de laatste brandweermensen om 4:30 teruggekeerd naar de kazerne. Door hun inzet van vele uren is het asbest gelukkig niet betrokken geraakt. #afvalberg

 • Update maandag 15 juli 2019, 23:30

  De brandweer geeft zojuist het sein #brand meester. Het nablussen gaat nog wel tot diep in de nacht duren. Om die reden is het advies om ramen en deuren vannacht gesloten te houden en ventilatie uitgeschakeld te laten #maton #hilststraat @gem_waalwijk #afvalberg

 • Update maandag 15 juli 2019, 21:16

  Zojuist heeft de @vrmwb ook een NL-alert verstuurd om mensen te attenderen om uit de rook te blijven, ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Voor een uitleg over #NLalert kijk op www.vrmwb.nl @gem_waalwijk

 • Update maandag 15 juli 2019, 21:15

  Zojuist heeft de @vrmwb ook een NL-alert verstuurd om mensen te attenderen om uit de rook te blijven, ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Voor een uitleg over #NLalert kijk op www.vrmwb.nl #afvalberg #zeergrotebrand #zgb #Hilststraat @gem_waalwijk

 • Update maandag 15 juli 2019, 21:09

  Zojuist heeft de @vrmwb ook een NL-alert verstuurd om mensen te attenderen om uit de rook te blijven, ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Voor een uitleg over #NLalert kijk op www.vrmwb.nl #afvalberg #zeergrotebrand #zgb #Hilststraat @gem_waalwijk

 • Update maandag 15 juli 2019, 20:48

  In verband met de #zeergrotebrand #Hilststraat @gem_waalwijk heeft de brandweer meetploegen ingezet. De meetploegen zijn op het industrieterrein en in het centrum van Waalwijk. #zgb #maton #afvalberg

 • Update maandag 15 juli 2019, 20:28

  Op foto’s van de # #zeergrotebrand aan de #Hilststraat @gem_waalwijk op social media is een aanhanger en container met asbest te zien. Deze staan veilig en worden door de brandweer extra in de gaten gehouden. #afvalberg #maton #zgb

 • Update maandag 15 juli 2019, 20:00

  Bij de bestrijding van de #zeergrotebrand aan de #Hilststraat @gem_waalwijk is het groot watertransport en een hoogwerker gealarmeerd. Ook de @omgevingsdienst en @rijkswaterstaat zijn ter plaatse. #afvalberg

 • Update maandag 15 juli 2019, 19:54

  Heeft u last van de rook van de #zeergrotebrand aan de #Hilststraat @gem_waalwijk blijf dan uit de rook, sluit ramen en deuren en zet ventilatie af. #afvalberg

 • Update maandag 15 juli 2019, 19:39

  Aan de Hilststraat @gem_waalwijk is een #brand in een berg afval. Brandweer is ter plaatse. #afvalberg #zeergrotebrand