Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Woningbrand Strijbeek

zondag 15 september 2019, 02:06
Op zaterdagavond 14 september brak vlak voor middernacht brand uit in een woning aan de Daesdonckseweg in Strijbeek.

De brandweer rukte met groot materieel uit en ook meerdere ambulance‚Äôs, de politie en een traumahelicopter kwamen ter plaatste. De bewoonster en nog een tweede persoon raakten gewond en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De hulp kwam zeer spijtig te laat voor twee kinderen die nog lagen te slapen in de woning. Een verschrikkelijke gebeurtenis voor hun familie en naasten. De familie wordt uiteraard bijgestaan door de GGD voor medische en psychische zorg. 

Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand onder leiding van de politie. De brand woedde in een houten woning in het bosgebied van Strijbeek. Omstreeks 01.30 was de brand onder controle. Bekijk voor meer informatie het nieuwsbericht van de politie en volg voor de laatste updates ons twitterkanaal.