Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Sociaal jaarverslag 2019

vrijdag 3 april 2020, 12:24
Met trots presenteren wij ons jaarverslag 2019.

Het was zowel ‘binnen’ de organisatie als ‘buiten’ een bewogen jaar. Het in juli vastgestelde Beleidsplan 2019-2023 laat duidelijk de opgave zien waar we als organisatie voor staan: we richten ons op het stimuleren van een redzame samenleving, we dragen bij aan een veilige leefomgeving, onze inzet is slagvaardig en hulpvaardig, we werken samen, we zijn wendbaar en duurzaam. Dit vraagt om nieuwe manieren van werken. ‘Buiten’ gaat ons werk gewoon door. Daar zijn we trots op. We werken onverminderd door aan veiligheid en veerkracht in de regio. Ook nu, in tijden van de Coronacrisis, zijn we volop aan het werk. Dit jaarverslag geeft enkele hoogtepunten uit het jaar 2019 weer.

Veel leesplezier.

Downloads

Sociaal jaarverslag 2019

Sociaal jaarverslag 2019 6,50 MB pdf