Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vacatures managementteam VRMWB

donderdag 23 april 2020, 16:34
Voor het nieuwe managementteam van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant zijn wij opzoek naar twee enthousiaste en inspirerende collega's

Bekijk de vacatures op de website van VDH Selectie.

Sectormanager Strategie & Bedrijfsvoering (lid MT) - 36 uur - Breda/Tilburg

Als sectormanager ben je het boegbeeld van de sector en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringprocessen die ondersteunend zijn aan de corebusiness van de Veiligheidsregio. Je zorgt er mede voor dat de strategische doelstellingen van de organisatie zo efficiënt mogelijk gerealiseerdkunnen worden. Je vertegenwoordigt de onder jouw verantwoordelijkheid vallende afdelingen. Je bouwt een sterk team, waarin verschillende vakdisciplines vertegenwoordigd zijn en waarin wordt samengewerkt met respect voor elkaars vak. Je draagt bij aan vernieuwing door medewerkers de ruimte te geven om de wereld van buiten naar binnen te halen.

Lees verder >>

Concerncontroller

De concerncontroller is een nieuwe functie binnen Veiligheidsregio MWB. Zijn/haar opdracht is om  control binnen de organisatie steviger te positioneren, vorm te geven en te verankeren. Verwacht wordt dat de controller proactief de samenwerking met de organisatie op zoekt, dit met behoud van de onafhankelijke rol die control vanzelfsprekend heeft. Daarbij is van belang dat de concerncontroller de implementatie van de rechtmatigheidsverantwoording faciliteert.

Lees meer >>