Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vacature Afdelingshoofd HR

vrijdag 20 november 2020, 14:59
Wij zijn op zoek naar enthousiaste Afdelingshoofd HR

Samen werken wij aan een wendbare en duurzame organisatie. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een Afdelingshoofd HR. Ben jij de professional die zich committeert aan het veranderproces van de organisatie en wezenlijk kan bijdragen aan de te realiseren doelen?

Human Resources is gepositioneerd binnen de sector Strategie & Bedrijfsvoering. Binnen de organisatie is sprake van integraal management. Human Resources ondersteunt de afdelingen binnen de sectoren en districten en voert regie op de HR- processen. Het afdelingshoofd HR is samen met het team verantwoordelijk voor visievorming, beleidsontwikkeling, advisering en het voeren van een personeels- en salarisadministratie. De salarisverwerking is deels uitbesteed aan ADP.
Momenteel gaat alle aandacht uit naar het door-ontwikkelen van de organisatie en de daaruit voortvloeiende plaatsingsprocessen en andere veranderopdrachten, waaronder leiderschap en het digitaliseren van de HR-processen.De afdeling zal de organisatie blijven afstemmen op veranderingen in de samenleving en medewerkers stimuleren in veerkracht en flexibiliteit.

De afdeling HR bestaat uit: 4 collega’s HR-desk, 5 HR-adviseurs, een salarisadministrateur en 1 afdelingshoofd. In de nieuwe organisatie komen daar enkele taken en medewerkers bij: o.a. stage- beheer, verandermanagement, Arbo en functioneel beheer. Producten zoals juridisch advies, loopbaanbegeleiding/outplacement, opleidingen en trainingen (m.u.v. de warme vakbekwaamheidstrainingen) worden voor een deel extern ingekocht. De afdeling bestaat na de structuurwijziging uit 16 fte.

Geïnteresseerd?

Lees de vacaturetekst in de downloads en solliciteer snel

Downloads

PROFIELSCHETS afdelingshoofd HUMAN RESOURCES

PROFIELSCHETS afdelingshoofd HUMAN RESOURCES 0,09 MB pdf