Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vacature HR Medewerker

vrijdag 20 november 2020, 15:01
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR-medewerker.

Elke dag is anders als je werkt in het team HR-desk. De ene dag beantwoord je allerlei vragen van lijnmanagers en medewerkers, die per telefoon óf mail binnenkomen. De vragen kunnen gaan over de salarisstrook, het verzuim, verlof, werving & selectie, maar eigenlijk over alles wat je kunt verzinnen dat te maken heeft met de in- door- en uitstroom van personeel binnen een organisatie. De andere dag lever je een bijdrage aan één van de vele projecten en of HR-thema’s binnen het team HR. Voorbeelden hiervan zijn organisatieontwikkeling, leiderschap, arbeidsmarkt, stages, FLO, HR- communicatie, HR-data en informatie (verzuimcijfers, kernregistratie brandweer), arbo/vitaliteit en vele digitale projecten. Van jou wordt ook een bijdrage verwacht in het project E HRM en voer je ondersteunende taken uit op het gebied van functioneel beheer van onze systemen om samen met collega’s de administratieve HR- processen te verbeteren. Het kan ook zijn dat je de hele dag druk bent met het verwerken van mutaties in het personeelsregistratie systeem en het opstellen van correspondentie. De standplaats is Breda, maar je bent af en toe ook op locatie om af te stemmen met je collega’s over allerlei zaken gericht op verwerking in de personeelsadministratie. Momenteel werk je vanwege de corona-maatregelen veel thuis en we verwachten dat je in de toekomst regelmatig vanuit huis kan blijven werken, indien de werkzaamheden het toelaten.

Geïnteresseerd?

Lees de vacaturetekst in de downloads en solliciteer snel

Downloads

PROFIELSCHETS HR MEDEWERKER

PROFIELSCHETS HR MEDEWERKER 0,10 MB pdf