Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Sebastiaan Baan nieuwe DPG GGD West-Brabant

donderdag 15 juli 2021, 12:31
De algemeen besturen van de GGD’en West-Brabant en Hart voor Brabant hebben Sebastiaan Baan benoemd als nieuwe directeur voor de GGD West-Brabant en Directeur Publieke Gezondheid voor de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Hiermee is Sebastiaan Baan de opvolger van Annemieke van der Zijden, die per 1 oktober afscheid neemt. Als lid van de Veiligheidsdirectie heeft zij een actieve en zeer positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen van de Veiligheidsregio en is zij mede-verantwoordelijk voor het succes van onze organisatie en de koers die wij nu varen. Wij bedanken haar heel hartelijk voor de fijne samenwerking. Tegelijkertijd wensen wij Sebastiaan Baan veel succes met het (nog) gezonder maken van onze regio.

Downloads

PB Sebastiaan Baan opvolger Annemieke van der Zijden als DPG GGD West-Brabant

PB Sebastiaan Baan opvolger Annemieke van der Zijden als DPG GGD West-Brabant 0,19 MB pdf