Sluiten
Logo Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Grote brand loods Roosendaal

woensdag 28 juli 2021, 04:12
Vannacht rond half 4 is een grote brand gemeld in een vrijstaande loods aan de Boerkensleen in Roosendaal.

De loods stond volledig in brand en was in het begin uitslaand. Later bleek dat de loods grotendeels leeg stond. Er ontstond mogelijk wel gevaar van overslag naar andere panden, dus de brandweer is opgeschaald om dit te voorkomen. Onder andere drie tankautospuiten, een hoogwerker en een drone kwamen ter plaatse. Er is nog steeds sprake van rookontwikkeling, maar dit zorgt niet direct voor overlast in de omgeving; deze is nu niet alarmerend. Rook is altijd schadelijk, dus blijf wel uit de rook. Kort na 5 uur werd brand meester gegeven. De brandweer is waarschijnlijk nog enige tijd bezig met werkzaamheden. 

  • Update woensdag 28 juli 2021, 05:40

    Vannacht rond half 4 werd melding gemaakt van een een grote, #uitslaande #brand in een vrijstaande #loods aan de #Boerkensleen @gem_roosendaal. De brand is nu brand meester. Bekijk het bericht voor meer informatie: https://bit.ly/3x7ujs7